Thuis

BEST PIPELINE EQUIPMENT CO.,LTD Kwaliteitscontrole

Certificaat
China BEST PIPELINE EQUIPMENT CO.,LTD certificaten
China BEST PIPELINE EQUIPMENT CO.,LTD certificaten
Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Beste de Techniekco. van de Legeringspijp, de Kwaliteitsbeheersysteem van Ltd integreert alle aspecten van kwaliteit verwante elementen om zijn betrouwbaarheid te verzekeren. De voortdurende verbeteringfilosofie in Beste Pijpleiding wordt goedgekeurd zet al zijn afdelingen ertoe aan om alle interne processen tijdig te herzien en tot regelmatige updates in de procedures van ISO L3 en het instrument de recentste best practicen in de industrie te maken die.

 

 

De kwaliteit inspireerde principes leidde Beste Pijpleiding om eerste China te worden baseerde bedrijf in de leidingentoeleveringsindustrie om de ISO-certificatie in 2001 te verwerven, en de prestigieuze ISO-9001:2000versie in 2002. Beste de Techniekco. van de Legeringspijp, Ltd is de kwaliteitsbenchmark voor andere te volgen verkopers geweest. Rechtstreeks rapporterend aan CEO, is de Kwaliteitscontrole en Verzekeringsafdeling een belangrijk onderdeel van totale de kwaliteitsbenadering van de O.K. Montage. De afdeling volgt alle kwaliteit verwante processen, en treft noodzakelijke maatregelen om te verzekeren en ervoor te zorgen dat de leveringsdiensten aan de hoogste mogelijke kwaliteitsnormen voldoen.

 

Materiële Testrapporten

Onze Kwaliteitscontroleafdeling handhaaft een bibliotheek van Materiële de Testrapporten van de Originele Fabrikant voor al die materiaal door Beste de Techniekco. van de Legeringspijp wordt opgeslagen en wordt behandeld, Ltd

Wij verstrekken volledige traceability van alle MTR van elektronische dossiers in onze computerdatabase.

 

 

De kwaliteit heeft prioriteit in de diensten die wij aan onze klanten hebben verleend. Bijgevolg, schenken wij globaal heel wat aandacht en tijd aan de voortdurende verbetering van onze het werkprocessen, waarin de kwaliteit van ons assortiment en de veilige en gezonde arbeidsvoorwaarden een prioriteit zijn. De duurzaamheid speelt een belangrijke rol in het ontwerp van onze processen.

De kwaliteitsbewaking is een integraal onderdeel van onze organisatie, die van onze strategische doelstellingen zich tot en met inbegrip van onze operationele processen uitstrekken. Dit maakt het mogelijk om waarde voor de klant in elke stap van onze verrichting toe te voegen. Het beste Pijpleidingsmateriaal was de eerste klant in continentaal Europa dat voor de ISO-9001:2015norm door Lloyd Register (LRQA) moet worden verklaard. Dit toont aan dat de Beste Techniek van de Legeringspijp over de hele wereld de kwaliteit levert die de klant verwacht. Een belangrijk stuk van dit proces, bijvoorbeeld, is de strikte selectie en de controle van onze leveranciers. Deze norm is niet alleen bewijs van onze uitvoerige procesbeheersing, vertegenwoordigt het ook een stap voorwaarts in het controleren van potentiële risico's.

 

Wij plaatsen hoog - kwaliteitsnormen voor ons die in termen van jaarlijkse doelen die op dit gebied moeten worden bereikt vertaald zijn. Wij bewaken regelmatig voortgang op dit gebied op basis van Key performance indicator. De interne controles worden regelmatig geleid voor het verifiëren van uitgevoerde acties.

 

 

BEST PIPELINE EQUIPMENT CO.,LTD kwaliteitscontrole 0

BEST PIPELINE EQUIPMENT CO.,LTD kwaliteitscontrole 1

BEST PIPELINE EQUIPMENT CO.,LTD kwaliteitscontrole 2

Certificaten
 • China BEST PIPELINE EQUIPMENT CO.,LTD certificaten

  Standaard:API5CT

  Aantal:0855

  Uitgiftedatum:2017-04-27

  Vervaldatum:2019-08-06

  Scope / Range:STEEL PIPE

  Uitgegeven door:API

 • China BEST PIPELINE EQUIPMENT CO.,LTD certificaten

  Standaard:API5L

  Aantal:0588

  Uitgiftedatum:2017-04-27

  Vervaldatum:2019-08-06

  Scope / Range:STEEL PIPE

  Uitgegeven door:API

 • China BEST PIPELINE EQUIPMENT CO.,LTD certificaten

  Standaard:CPR

  Aantal:033

  Uitgiftedatum:2016-06-01

  Vervaldatum:2021-05-31

  Scope / Range:Steel Pipe

  Uitgegeven door:Ente Certificazion Macchine Srl

Contactgegevens
BEST PIPELINE EQUIPMENT CO.,LTD

Contactpersoon: Mrs. amy

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)